L'ALBERG. LES HABITACIONS. ELS ESPAIS. ELS SERVEIS

 

A la planta baixa, després d'una magnífica entrada, hi ha dues sales :la SALA DEL FOC i la SALA BLAVA. Totes dues tenen capacitat per 80 persones i s'utilitzen tant per servir els àpats de les persones allotjades, com per llogar-les per dies per fer-hi diferents activitats. També hi ha la cuina, una zona de servei (ambdós d'accés i ús no permès als allotjats)  i dos wc. Un d'adaptat individual i un altre on hi ha 3 wc.

L' alberg té disponibilitat de 70 places entre lliteres i llits individuals. A la planta baixa, hi ha l'habitació BLANCA. Aquesta habitació té el bany a l'interior i és adaptada. 

Les altres habitacions són a la primera planta. Aquesta planta està dividida en dues ales que es comuniquen per un bany. A l'ala A hi ha dues habitacions: la LILA i la SALMÓ. També disposa d'un bany compartit.

L'altre ala, la B, té 4 habitacions:la TARONJA, la BLAU CEL i la VERD CLAR. Tenen també un bany que a la vegada pot comunicar amb l' ala A.

A la segona planta hi trobem dos espais diàfans.

Totes les habitacions són clares i espaioses. Totes tenen finestres o balcons amb bones vistes. La primera planta disposa de calefacció.

A l'esplanada de la porta principal hi ha una font i unes escales que baixen a una gran plaça on hi ha un parc infantil.

La capacitat de les habitacions està distribuïda així:

 

PLANTA BAIXA 

Habitació BLANCA: 3 lliteres i 3 llits

PRIMERA PLANTA- ALA A

Habitació LILA - 6 lliteres i 1 llit

Habitació SALMÓ - 6 lliteres i 1 llit

PRIMERA PLANTA - ALA B

Habitació VERDA - 5 lliteres i 9 llits

Habitació TARONJA - 3 lliteres i 3 llits

Habitació BLAU CEL - 3 lliteres i 3 llits

Disposem de 2 llitets de barrots per nens i de 2 de camping. També al menjador hi ha 3 trones.

Oferim servei d'esmorzar, MP, PC o de dinar i/o sopar . Disposem de servei de bar per les persones allotjades.